Implementering af ØiR debitorintegration til FBS

På denne side finder du information om implementeringen af ØiR debitorintegrationen til FBS

Formålet med ØiR debitorintegrationen er automatisk at holde FBS  (Fælles Bibliotekssystem) og debitorsystemet opdateret med hensyn til mellemværender og indbetalinger samt at kunne videresende ikke-betalte fordringer til inddrivelse i Gældsstyrelsens inddrivelsessystem (PSRM).

Implementering af debitorintegrationen

I løbet af 2021 og i første kvartal 2022 tilbød KOMBIT et struktureret implementeringsforløb for de kommuner, der ønskede at implementere debitorintegration til FBS. Dette forløb er nu afsluttet, men kommuner der endnu ikke er fuldt implementeret kan finde informationer i KOMBITs dokumentbibliotek. Kommunens KLIK-opgaver er ligeledes fortsat tilgængelige i KLIK.

For kommuner, der ønsker at implementere efter det strukturerede forløb, er der udarbejdet et særskilt sæt implementeringsopgaver, som kan findes her.

Spørgsmål og svar

Du kan finde relevante spørgsmål og svar vedr. ØiR-debitorintegrationen til FBS i denne FAQ.

FAQ'en opdateres løbende med de spørgsmål, som vi modtager fra kommunerne i forbindelse med ØiR-arbejdet på FBS. Hvis du har spørgsmål, som du ikke kan finde svar på i FAQ'en, er du velkommen til at skrive til bibsys@kombit.dk.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om ØiR debitorintegration til FBS, kan du læse mere her:

På kortet nedenfor kan du se, hvilke kommuner der er på debitorintegrationen og anvender den i daglig drift (grøn) og hvilke kommuner, der ikke har tilmeldt sig (rød). De blå kommuner er tilmeldt og er enten delvist implementeret eller udsat grundet forskellige årsager, såsom implementering af en betalingsløsning, rettelser fra en debitorleverandør eller lignende.

Kortet kan desværre ikke vises i Internet Explorer, og vi henstiller derfor til at benytte en anden browser.

 
 

Kontakt

Seniorkonsulent / Projektleder
3334 9400

Nyhedsbrev fra Bibliotekernes Data og It

Hvis du ønsker at modtage nyhedsbreve fra Bibliotekernes Data og It, kan du tilmelde dig via dette link.

Du finder tidligere udsendte nyhedsbreve her.